Sayfalar

31 Mayıs 2019 Cuma

Çember ve merkez

Sevgili içimden sohbetler takipçileri,

Bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere, bir süre önce web sitem yayına geçti ve artık tüm üretimim (yazılar, etkinlikler, kitap...) orada bir arada. Dolayısıyla yazıları da artık buradan değil, oradan yayımlayacağım; ki uzun zaman sonra ilk yazı az önce doğuverdi. Bağlantısı burada: http://yeniyedogru.com/blog/2019/05/cember-ve-merkez/

Muhtemelen görmeyenler olabileceği için birkaç kere daha burada minik bilgilendirme/hatırlatma yaparım; sonra ise artık burayı kendi hâline bırakırım.

Herkese sevgiler,
Emre

Not: Eski yazıların da tamamını siteye geçirdik tabii.

14 yorum:

  1. Gabile Mobil Giris yanlızca sohbet Sitesi Meydana getirmek ve bunun yerine elimizden geleni yapıyoruz ve sizleride aramızda görmekten sevinç duyarız, Mobil sohbet Vasıtası ile sizlerde evinizden iş yerinizden dilediğiniz her yerden sağlamak yapılabilir vede eğlenceli anlar geçirme ihtimaline sahip olabilirsiniz Merhaba kalifiye sohbet sitesi sizler yerine açılmış tamamiyle fiyatsız tek sohbet sitesidir, sizleride aramızda görmekten sevinç duyarız, neşeli olabiliceğiniz tek sohbet sistemi önünüzdedir, Gabile Mobile Giris bu gün sizlere yeniden tek kent makalesi ile baş kafaya bırakmak istiyorum vede

    YanıtlaSil
  2. düzeyli Gabile Giris Sohbet odalarımıza girip yeni insanlarla tanışıp onlarla mobil chat etmek defa basit sitemizde azalık istemeden kendinize belirleyeceğiniz tek kullanıcıları ismi ile girip sure kısıtlaması hudutsuz biçimde sohbet edebileceğiniz tek bölge sunuyoruz. emelimiz güzel ferah tek bölge sunabilmek düzeyli kalifiye seviyeli odalarımızda Seçkin bay bayanları tanıştırmak dost etmektir. çoğu Gabile Giris Sohbet kullanıcısının aradığı ateşli ferah tek ortamdır ne yazık ki ateşli kalifiye düzeyli tek bölge bulmak yerine kesif gayret sarf eden mobil chat kullanıcı Kuşkusuz fazlası mobil chat odalarında aradıklarını bulamamaktadır bilhassa sohbet ücretsiz mobil chat durağında dost mı Gerçekleşir sevgilim gerçekleşir ilişkimi gerçekleşir gibi muhtelif önyargılar yer almaktadır

    YanıtlaSil
  3. Mobil Sohbet Bireylerin birbiriyle dosthane ,samimi ve ateşli tek ortamda tanışmasına imkan veren bu sanal gezegenin en emin ve seçenek edilir sitesi olmaktan sevinç duyarız. eşi benzeri olmayan konsepti ile başkaları arasında fark yaratan olmayı başarmış tek mobil chat sitesidir.Sitemizin ilk tesis emeli her tek ferdin paylaşım ortamındayken sevgi dolu , düzeyli ve özgüvenli Mobil Sohbet olmasıdır.

    YanıtlaSil
  4. Mobil Gabile Sohbet ve sohbet,in doyumsuz keyfini bizlerle birlikte çıkarabilirsiniz bunları inşa etmek yerine ise sitelerimize siz degerli dostları çağrı eder hoş sohbet,ler dileriz. Nevşehir sohbet Odaları sohbet Odaları
    sohbet Siteleri, sohbet Odaları, Arkadaslık Siteleri, sohbet Odaları, Mobil sohbet Sitesi merkez ve Altunhisar, Bor, Çamardı, Çiftlik ve Ulukışla kazalarında yasamakta olan insanlarımıza sohbet imkanları sağlamaktadır Her ilimize oldugu gibi hizmetlerimiz bu ilimizede aynısı sekilde uygulanmaktadır düzeyli iletişimlerle arkadaslıkların Mobil Gabile Sohbet
    dostlukların yasandıgı odalarımızda kişiler ceşitli milletlerde yasayan değişik değişik kültürlere bulunduran beylerle bayanlarla tanısarak sohbet edip arkadaslıklar kurmaktalar. ,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. LENDINGTREE KREDİ A.Ş.


      Nereden kredi alacağınız, bankalar tarafından kapatıldınız ve şimdi nereden kredi alacağınız konusunda hayal kırıklığına uğradınız mı? LENDINGTREE size beklediğiniz krediyi verecektir. lendingtreegroupinc@gmail.com adresinden bize ulaşın.

      Borcunuzu kolayca geri ödeyecek bir kredi?
      Yapmak istediğiniz iş türüne bir kredi?
      Eğitim amaçlı bir kredi?
      Bir daire satın almak için kredi?
      Bu rüya arabayı alacak bir kredi?

      Daha fazla kendinizi yormayın, LENDING TREE INC krediler sunar
      1.000 ila 20.000.000 EUR / USD / POUNDS arasında gizli ödeme yok
      Çok düşük bir% 3 faiz oranında
      Bir borç verme ağı oluşturduk ve
      dünya çapındaki müşterilere finansal yardım.

      Biz mükemmellik standartlarımızı korumak için çalışıyoruz
      günün herhangi bir saatinde hizmetlerimizi sunuyoruz.
      1'den 3'e kadar finansal yardıma ihtiyaç duyanlara kredi veriyoruz
      20 yıl

      Hizmetlerimiz ayrıca şunları içerir:

      . gerçek finansman
      . emlak yatırımcısı
      . inşaat kredileri
      . iş başlangıç ​​kredileri
      . ev kredileri
      . Tüketici kredisi,
      . FHA kredileri
      . kişisel krediler
      . otomobil kredileri
      Bir krediye veya mali yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçin.

      e-posta: lendingtreegroupinc@gmail.com

      e-posta: lending-tree@outlook.com

      whatsapp: +1(213)419-2419

      Sevgilerimle

      Sil
  5. üye olmadan Klasik Okey sitelerine giriş yapiniz.

    YanıtlaSil
  6. Şu anda, doğrulama için uygun geçerli bir kimlik kartı ile% 2'lik düşük bir faiz oranıyla KOLAY ve HIZLI bir kredi programı sunuyoruz. İhtiyaç duyduğunuz herhangi bir kredi tutarı için kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.
    Minimum $ 5,000.00 USD arasında değişen krediler sunuyoruz. 100.000.000,00 USD USD Maks. En fazla beş (5) ila elli (50) yıl arasında uzun vadeli kredimiz var. Aşağıdaki kredi türlerini sunuyoruz: proje kredileri, yeniden finansman kredileri, işletme yatırım kredileri, taşıt veya taşıt kredileri, öğrenci kredileri, borç konsolidasyonu, konut kredisi, kişisel kredi, seyahat ve tatil kredisi, Noel ve Yeni Yıl kredisi. Şirketimizin ayrıca ülkenizde firmamızın temsilcisi olabilecek bir kişiye ihtiyacı vardır.
    LOANER JOVITA MALİ YARDIM kredilendirme ofisimizle e-posta yoluyla iletişime geçin: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com & (WhatsAp: +17097005449)

    Mali teklifimizle ilgileniyorsanız ve bizden bir kredi satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin ve bize aşağıdaki bilgileri sağlayın; buna göre kredi miktarı şartlarını başlatmamız gerekecektir.

    İsim: ___________________________
    İsim: ____________________________
    Tür: _______________________________
    Medeni hal: _______________________
    İletişim Adresi: ____________________
    Şehir / Posta: ________________________
    Ülke: ____________________________
    Doğum tarihi: ________________________
    Kredi olarak gerekli miktar: ________________
    Kredi süresi: ________________________
    Aylık gelir / Yıllık gelir: _________
    Meslek: ___________________________
    Kredinin amacı: _______________________
    Telefon: ________________________________
    Faks: ________________________________

    Hemen yanıt almak için isteğinizi şu adrese gönderin: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com

    Patronajınız için teşekkür ederiz!!!
    Saygılarımızla, Loaner Jovita Aid !!!
    LOANER JOVITA MALİ YARDIM CEO'nun güvendiği !!!
    WhatsAp: +17097005449 !!!
    Eposta: loanerjovita.loanlender.org@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Bu sitelere mensup olarak okey oynamak yerine defa iyi tek okey oyuncusu olmanıza lüzum yoktur. Sanal Okey Oyun ile ilgili bilginiz olmasa da mensup olduktan ardından sitede oyunun sebep oynanacağı ile ilgili verilen verileri okuyarak oyunu basitçe öğrenmeniz olası olmaktadır. Kesif iş yaşamı hasebiyle veyahut farklı nedenler ile arkadaşlarınız ile tek araya gelemiyor ve severek oynadığınız okeyi oynayamıyorsanız yapmanız lüzumlenen tek şey bu hususta görev veren sitelerden birine mensup olmaktır.

    YanıtlaSil
  8. Cep telefonunuz vasıtasıyla çevrimiçi sitelerden ya da, telefonunuza indireceğiniz okey programları ile de okey oynayabilirsiniz. nline Okey Kaideleri, 4 şahıs ile herhangi bir masa üstünde oynanan tek masa oyunudur. Oynaması epey zevkli olan okey, nerdeyse her yaş kesimi doğrulusunda bilinir ve oynanır. Oyun bünyesinde 4 adet tahtadan ya da plastikten yapılmış isteka ve plastik malzemeden yapılmış okey taşları bulunur. Canlı Okey Siteleri Ilave olarak olarak tek adet de zar tespit edilen oyunda, farklı bişi bulunmaz. Toplamda 106 adet okey taşı bulunur. Bunlardan iki tanesi ise düzmece okey tecrübe et, okey taşıdır. Çevrimiçi Okey oynamak yerine şahsınızı yormanıza lüzum yok.

    YanıtlaSil
  9. Ismarlama menüsünü kullanarak oyuncular birbirlerine ikramlarda bulunabilir, kalifiye sohbet ya da genel sohbet kısımları üstünden rahatlıkla başka kullanıcılar ile sohbet edebileceksiniz. Çatalca'dan bağlanan yüzlerce futbolcu ile tek araya gelerek okey oynayabileceksiniz. Okey Siteleri Derhal okey oyna düğmesini kullanarak fiyatsız şeklinde sitemize sağlamak yapılabilir ve Çatalca üstünden oyun oynayan kullanıcılar ile tek araya gelerek eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. Sırası gelen futbolcu ya rakibinin yere attığı taşı kendisi ıstakasına alır, yada yerden kendi taş çeker. Canlı Okey siteleri Hüküm tamamiyle oyuncuya aittir. Aynı anda oyuncuda kendisi hüküm verilen taşı seçer ve elindeki en işe yaramayan taşı yan taraftaki oyuncunun önüne bırakır.

    YanıtlaSil
  11. HILLTOP FİNANSAL KREDİLER


    HILLTOP, kredi puanınız ne kadar kötü olursa olsun size her türlü krediyi vermeye istekli bir numaralı kredi şirketidir. Bu ekstra parayı nereden bulacağınız konusunda endişeli misiniz, şimdi acele edin ve muhteşem bir kredi teklifi almak için hilltopfinancefirm@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçin.

    Borcunuzu kolayca ödemek için bir kredi mi?
    Yapmak istediğiniz türde bir işe başlamak için bir kredi mi?
    Eğitim amaçlı kredi mi?
    Bir daire satın almak için bir kredi?
    Bu rüya arabayı satın almak için bir kredi mi?

    HILLTOP FINANCE, tüm bu kredileri
    Gizli ödemeler ve çok az evrak işi yok.
    5.000 ila 20.000.000 EUR / USD / POUNDS arasında değişen kredi sunuyoruz
    %5 gibi çok düşük bir faiz oranıyla.
    Dünya çapındaki müşteriler çabalarımızı takdir ediyor
    Ve sizi temin ederiz ki biz en iyisiyiz.
    Mükemmellik standardımızı korumaya çalışıyoruz
    Hizmetlerimizi günün her saatinde sunmak.

    Bu cesur adımı bugün atın ve bizimle iletişime geçin
    Bir krediye veya mali yardıma ihtiyacınız varsa ve
    olumlu beklentileriniz fazlasıyla karşılanacaktır.

    e-posta: hilltopfinance@protonmail.com

    e-posta: hilltopfinancefirm@gmail.com

    whatsapp: +1 954 417 1149

    sıcak düşünce ile

    YanıtlaSil

Yazıyla ilgili yorum yapmak için...